Bildet viser en hvit stor Volkswagen Crafter varebil som står parkert foran en orange vegg og en dame som står foran kassebilen

Volkswagen Crafter varebil

Norges mest solgte varebil i sitt segment! Ta kontakt i dag for pristilbud eller prøvekjøring:

Norges mest solgte varebil i sitt segment! Ta kontakt i dag for pristilbud eller prøvekjøring:

Pris fra kr
403.243,-eks. mva. inkl. frakt og levering Oslo
Antall seter
3seter
Skreddersøm
3lengder- og takhøyder
Tilhengervekt
opptil 3.500kg
Tilbys også som
Elvarebil | Pickup | ChassisSkapbil | Minibuss m.m.
Tilbys med
4MOTIONfirehjulstrekk
Tilbys med
8-trinnsautomatgir
Motorvalg
102 - 177hk
VW Volkswagen Crafter varebil

Overlegen lasteevne!

Dette er bare ett av mange argumenter for hvorfor du bør velge Crafter. Andre er overlegen kjørekomfort (takket være gode seter som tar vare på ryggen) og mange påbyggsmuligheter som sikrer at Crafter går hånd i hånd med dine fraktbehov.

VW Crafter varebil med 4motion

4MOTION firehjulstrekk

Crafter er én av få varebiler i sin klasse som leveres med 8-trinns automatgirkasse (ekstrautstyr) på alle drivlinjer i kombinasjon med 4MOTION firehjulstrekk. Dette er også vårt mest populære drivlinjealternativ. Kanskje ikke så rart når vi bor i et land som Norge hvor vær og føre stadig setter våre ferdigheter bak rattet på prøve?

VW e-Crafter elvarebil på tjuvholmen foran skur 13 og pushwagner

Elektrisk Crafter?

Har du behov for å kjøre stort og utslippsfritt? Da anbefaler vi deg å sjekke ut vår 100 % elektriske versjon av Crafter. Elvarebilen e‑Crafter byr selvfølgelig på samme kjørekomfort som Crafter og egner seg svært godt for distribusjon av varer i bysentre. Men hvorfor stoppe der? e‑Crafter kan også forvandles til en 9-seters elektrisk minibuss eller kjølebil!

Dette bør du vite om Crafter varebil

Oversikt

Crafter produktfilm

--:--
Sett deg tilbake og nyt filmen som gir deg en innføring i alt Crafter varebil har å by på av smarte løsninger. Husk å skru på lyd!

Bygg Crafter

Elektrisk Crafter

e‑Crafter elvarebil

Elektrisk Crafter

e‑Crafter elvarebil

Bildet viser et multifunBildet viser en gul Volkswagen e-Crafter elvarebil som står parkert på DHL sentralksjonsratt med PanAmericana logo i Volkswagen Caddy Cargo PanAmericana varebil

Har du behov for stor varebil med ledning? Da vil e‑Crafter være et godt alternativ! Den egner seg spesielt godt for kjøring i urbane strøk og kan blant annet skryte på seg overlegen kjørekomfort og klasseledende sikkerhetssystemer. e‑Crafter egner seg også for ytterligere ombygg slik som elektrisk minibuss og kjølebil. Kontakt forhandler for mer info om disse spesialløsningene.

100% elektrisk
Moderne design
Overlegen kjørekomfort
Kan bygges om til elektrisk minibuss og kjølebil
Høyt standardutstyrsnivå sammenliknet med konkurrerende modeller
Mange tilgjengelige sikkerhet- og førerassistentsystemer

Hvorfor velge Crafter varebil?

1
Klassens beste lasteevne!

Crafter varebil har beste lasteevnen i sin klasse - med hele 1 311 mm åpningsbredde på skyvedør, høyest lasterom på opptil 2 196 mm, 100 mm lavere lastekant og nyttelast på opptil 1 278 kg*. Med et lasterom som er designet for fleksible bilinnredningssystemer og innvendig takstativ gjør Crafter til den optimale arbeidsbilen. Med andre ord - Crafter er en romslig varebil med 3 seter som du ikke finner maken til!

*Nyttelast varierer ut ifra hvilken motor/ hvilket drivverk du velger og skiller seg fra oppgitt nyttelast i vognkortet på grunn av standardutstyr i Norge og eventuelt valgt ekstrautstyr. Eventuelt utstyr montert i Norge kommer i tillegg. Faktisk nyttelast, som utgjør forskjellen mellom bilens totalvekt og faktiske egenvekt, kan beregnes i vår bilkonfigurator. 

vw Volkswagen Crafter stor varebil kassebil lasteevne nyttelast varerom europaller terminal
2
4MOTION firehjulstrekk & 8-trinns automatgir

Ja takk begge deler! Crafter er én av få varebiler i sin klasse som leveres med 8-trinns automatgirkasse (ekstrautstyr) på alle drivlinjer i kombinasjon med 4MOTION firehjulstrekk. Crafter varebil takler alt fra gjørmete byggeplasser til skogsveier og bratte bakker med et imponerende godt veigrep samt høy retningsstabilitet. 

Les mer om 4MOTION firehjulstrek her

vw Volkswagen Crafter stor varebil kassebil 4x4 4motion firehjulstrekk
3
Stort rom for skreddersøm

Crafter varebil, med sine tre ulike lengder og takhøyder er et unikt utgangspunkt for skreddersøm med bilinnredning eller andre løsninger som; PickupOpens an external link | ChassisOpens an external link | Elvarebil | Skapbil Opens an external link| MinibussOpens an external link | Kranbil | Kjøl-og frysebilOpens an external link. Vi hjelper deg å finne løsningen som passer for deg!

Les mer om påbygg her
Les mer om bilinnredning her

vw Volkswagen Crafter stor varebil kassebil pickup lasteplan enveistipp treveistipp skapbil minibuss elvarebil ambulanse skog skogsarbeidere trefelling

Ved kjøp av ny varebil kan du trenge dette

Informasjon om bilen

Nyttige snarveier