Oi sann! Du bruker visst en utdatert nettleserversjon :(

Du ser denne meldingen fordi du enten bruker en utdatert nettleserversjon av Google Chrome, Firefox eller Safari, eller fordi du bruker Internet Explorer. For at denne nettsiden skal fungere ber vi deg om og vennligst oppdatere nettleseren din om du bruker Google Chrome, Safari eller Firefox eller bytte til én av disse da den altså ikke støtter bruk av Internet Explorer.

vw Volkswagen blå Caravelle varebil flyplass dame krysser gaten mann i blå dress

Volkswagen Caravelle varebil

Varebilen med personbilkarakter!

Varebilen med personbilkarakter!

Pris fra kr
501 320,-eks. mva.
Skreddersøm
2 lengder
Standardutstyr
4MOTIONfirehjulstrekk
Girkasse
AutomatDSG
Opptil
199hk
Antall seter
2seter
Motoralternativ
TDI Diesel
Hvorfor kjøpe Caravelle varebil?
01
Høyt standardutstyrsnivå

Caravelle varebil tilbyr et meget høyt standardutstyrsnivå sammenliknet med det du får i vår Transporter varebil eller andre varebiler på markedet. Det er summen av alt det "ekstra" som gir Caravelle et personbilpreg.

02
4MOTION firehjulstrekk & automatgir?

Ja takk begge deler! Caravelle varebil leveres kun med 4MOTION firehjulstrekk i kombinasjon med DSG-automatgir (150 hk eller 199 hk).
Dette gjør at varebilen takler norske kjøreforhold og er en sikker vinner både på vått og glatt føre - året rundt.

03
Bli oppfattet som seriøs & profesjonell

Caravelle varebil er ikke bare en nyttig arbeidsbil i jobbsammenheng. Den vil forhåpentligvis også hjelpe deg å fremstå som en profesjonell og seriøs aktør ovenfor kunder. Dette tror vi igjen er med på å skape troverdighet til deg, ditt firma og tjenestene du leverer. De beste velger kvalitet!

Caravelle varebil - for deg som stiller høye krav til kjørekomfort

Med innvendig formkledning, komforttak, Climatronic klimaanlegg og ekstra støydemping er dette én av våre mest komfortable varebilmodeller.

2-seter er standard
Caravelle varebil leveres som standard med to enkle seter i førerhuset for maksimal komfort. Caravelle varebil kan leveres i kort og lang utgave, med TDI-dieselmotor og du kan velge mellom 150hk eller 199hk med DSG/4MOTION firehjulstrekk-kombinasjon som standard.

Standardutstyrsliste Caravelle varebil