Pris fra kr
501.350,-eks. mva.
Skreddersøm
2 lengder
Antall seter
2seter

Bygg Caravelle varebil

Hvorfor velge Caravelle varebil?

1
Høyt standardutstyrsnivå

Caravelle varebil tilbyr et meget høyt standardutstyrsnivå på lik linje med det du får i vår Transporter varebil. Det er summen av alt dette "ekstra" som gir Caravelle varebil et personbilpreg.

vw Volkswagen Caravelle varebil familiebil rullestolbil maxitaxi taxi persontransport digital cockpit førerhus radio infotainment
2
4MOTION firehjulstrekk & automatgir?

Ja takk begge deler! Caravelle 6.1 varebil leveres kun med 4MOTION firehjulstrekk i kombinasjon med DSG-automatgir (150 hk eller 199 hk). Dette gjør at varebilen takler norske kjøreforhold og er en sikker vinner både på vått og glatt føre - året rundt.

vw Volkswagen Caravelle 6.1 varebil arbeidsbil firmabil leasing 2 seter 4x4 firehjulstrekk 4motion dsg automatgir
3
Bli oppfattet som seriøs & profesjonell

Caravelle varebil er ikke bare en nyttig arbeidsbil i jobbsammenheng. Den vil forhåpentligvis også hjelpe deg å fremstå som en profesjonell og seriøs aktør ovenfor kunder. Dette tror vi igjen er med på å skape troverdighet til deg, ditt firma og tjenestene du leverer. De beste velger kvalitet!

vw Volkswagen Caravelle 6.1 varebil arbeidsbil firmabil leasing 2 seter 4x4 firehjulstrekk 4motion dsg automatgir

Caravelle varebil - for deg som stiller høye krav til kjørekomfort

Med innvendig formkledning, komforttak, Climatronic klimaanlegg og ekstra støydemping er dette én av våre mest komfortable varebilmodeller.

2-seter er standard
Caravelle varebil leveres som standard med to enkle seter i førerhuset for maksimal komfort. Caravelle varebil kan leveres i kort og lang utgave, med TDI-dieselmotor og du kan velge mellom 150 hk eller 204 hk med DSG/4MOTION firehjulstrekk-kombinasjon som standard.

Les mer om 4MOTION firehjulstrekk

Standardutstyrsliste Caravelle varebil

Nyttige snarveier