Oi sann! Du bruker visst en utdatert nettleserversjon :(

Du ser denne meldingen fordi du enten bruker en utdatert nettleserversjon av Google Chrome, Firefox eller Safari, eller fordi du bruker Internet Explorer. For at denne nettsiden skal fungere ber vi deg om og vennligst oppdatere nettleseren din om du bruker Google Chrome, Safari eller Firefox eller bytte til én av disse da den altså ikke støtter bruk av Internet Explorer.

vw Volkswagen Caravelle varebil familiebil rullestolbil maxitaxi taxi persontransport hotell dame i skjørt går over veien mann i blå dress flyplass

Volkswagen
Caravelle personbil

Minibuss med opptil 9 seter

Minibuss med opptil 9 seter

Opptil
199hk
Hvorfor kjøpe Caravelle?
01
STOR grad av valgfrihet

Caravelle gir deg rikelig med plass og tilbyr opptil 8 passasjerseter og ett førersete. Og det beste av alt, du har fortsatt plass til bagasje! Du bestemmer selv hvilken seteløsning du ønsker. Her står nemlig valgfrihet og fleksiblitet høyt på lista.

02
Minibussen med plass til "alt"

Bilferie med hele familien eller hente ungeflokken på fotballtrening? Caravelle gir deg plass til både små og store passasjerer som må fraktes fra A til Å. Rydder du bort noen seter får du også plass til madrass i bagasjerommet og vipps så ble det en bobil.

03
4MOTION firehjulstrekk & automatgir?

Ja takk, begge deler! Caravelle kan altså kombineres med 4MOTION firehjulstrekk og DSG automatgir for ekstra høy kjørekomfort. Caravelle tilbys også som varebil. Du kan lese mer om Caravelle varebil her

Funksjonalitet

Flere mulige setekombinasjoner, mange oppbevaringsplasser og et stort antall elektriske løsninger gjør Caravelle til den perfekte flerbruksbilen.

Setepakker Caravelle

Komfortabelt for både fører og passasjerer.

Setepakkene i Caravelle er allsidige, og praktiske. Skreddersy bilen til å passe ditt behov, mulighetene er mange – med forskjellige setekombinasjoner tilpasset fra to til ni passasjerer.

Easy Entry-funksjon: setene kan skyves forover med et håndtak. Dette gjør det lettere for passasjerene i tredje seterad å komme seg inn og ut. Modeller med to skyvedører leveres med Easy Entry på begge sider. Hvis du treger å frakte lange gjenstader er det ikke noe problem, alle seteryggene kan slås ned, også på setene med Easy-Entry-funksjon.

12-vei elektrisk setejustering (ekstrautstyr): Førersetet har setevarme og elektrisk justering. Du kan justere korsryggstøtten og tilpasse høyden, vinkelen og avstanden på setet slik at du finner den posisjonen som passer perfekt for nettopp deg. En minnefunksjonen gjør det mulig å lagre tre forskjellige seteinnstillinger.

Det kan leveres dobbeltsete i stedet for enkeltsete på passasjersiden foran. Når du slår opp seteputen på det doble passasjersetet, åpnes et stort oppbevaringsrom.

For at det skal være lett å komme til overalt i førerhuset, kan armlenet på fører- og passasjersetet vippes opp. og/eller trinnvis justeres.

Interiør Caravelle

Eksklusivt

Interiøret i en Caravelle kjennetegnes av moderne design og eksklusive materialer som skaper en behagelig atmosfære. Alle betjeningselementer har en logisk og ergonomisk plassering. Det smarte oppbevaringssystemet i bilen gir plass til dokumenter, nettbrett, smarttelefon og alt det andre du trenger i løpet av en dag med transportoppdrag.

Bakluke Caravelle 

Enkelt å laste og losse

Bakluken har stor åpningsvinkel slik at det er god plass til å laste inn og ut av bagasjerommet. I tillegg er den fin å søke ly under ved regnvær. Det er mulig å bestille elektrisk bakluke eller sidehengslede bakdører om ønskelig (ekstrautstyr).

 

Lykter Caravelle 

Få best mulig sikt

Front- og baklyktene med LED-lys gir Caravelle den karakteristiske Volkswagen-signaturen. Den avanserte LED-teknologien gir lyktene et stort lysvolum, lang holdbarhet og et lysspekter som ligner dagslys. Samtidig bruker de svært lite energi og er således strømbesparende. Nær- og fjernlys genereres også med LED-lys.

Dysene for lyktespyleranlegget er integrert i støtfangeren, kjøres inn/ut ved behov og aktiveres ved påslått nær- eller fjernlys. Det er koblet til vindusspyleranlegget, slik at frontlyktene rengjøres ved hver femte vindusvask.

Lys- og siktpakken gir bedre sikt og består av et automatisk avblendbart innvendig speil som forhindrer at du blendes av andre trafikanter, og en lys og regnsensor som aktiverer vindusviskerne. Assistentlyset coming home / leaving home lyser opp området rundt bilen og øker dermed sikkerheten når det er mørkt.

Lys- og siktpakke er standardutstyr. LED-lys er standardutstyr i Caravelle Highline, ekstrautstyr i Caravelle Comfortline.

 

Festesystemer Caravelle 

Uansett hva du skal frakte, vil det være trygt plassert i Volkswagen Caravelle.

I alt seks surrekroker i passasjerrommet og bagasjerommet sørger for at bagasjen kan festes på en sikker måte. I Caravelle med lang akselavstand er det inntil åtte surrekroker (avhengig av hvilken setepakke som er valgt).

Toseters-benken i andre seterad, samt de ytre setene i treseterbenken har ISOFIX-festepunkter som gjør det mulig å feste barneseter på en trygg måte. I Caravelle er det totalt 4 ISOFIX-innfestinger. Caravelle Highline har 5 ISOFIX-innfestningspunkter.

Elektriske utstyrspakker Caravelle 

innfellbare sidespeil vw Volkswagen Caravelle personbil

For ekstra komfort

Fra elektriske vinduer til elektrisk innfelling av sidespeil, Caravelle kan skreddersys med praktiske løsninger.

Elektrisk pakke II: Pakken består av elektrisk justerbare og oppvarmbare sidespeil og elektriske vindushevere. Betjeningsbryterne er integrert i dørene på fører- og passasjersiden. Standardutstyr.

Elektrisk pakke I:Pakken inkluderer alt fra pakke I, men inkluderer også elektrisk innfelling av sidespeilene.

 

Toppmoderne motorer

Du finner den nyeste generasjonen motorer i Caravelle og disse kan kombineres med 4MOTION firehjulstrekk og DSG automatgir for ekstra høy kjørekomfort. Forbruk og utslipp etter WLTP-data finner du når du bygger bilen i bilkonfiguratoren vår.

 

Bensin- og dieselmotorer Caravelle

Caravelle kan leveres med 5 ulike TDI-motorer. Velg blant følgende dieselmotorer/kombinasjoner:

  • 2,0 l 102 hk
  • 2,0 l 150 hk
  • 2,0 l 150 hk 4MOTION firehjulstrekk
  • 2,0 l 199 hk
  • 2,0 l 199 hk 4MOTION firehjulstrekk

BlueMotion Technology Caravelle

Teknologi som sparer drivstoff

Caravelle setter nye standarder for bærekraftig mobilitet. De nye, Euro 6-kompatible TDI-motorene har BlueMotion Technology som standard.

Start-/stoppsystemet slår av motoren automatisk når bilen går på tomgang, og når du slipper clutchpedalen, for eksempel på rødt lys. Du trenger bare å trå inn clutchen for å starte motoren igjen.

Utnyttelse av bremseenergi fungerer slik at bilens batteri lades opp i pådrags- og bremsefasene. Dette reduserer belastningen på motoren og gir dermed et lavere drivstofforbruk.

Dekkene på Caravelle har lavere rullemotstand. Dette gir redusert drivstofforbruk og dermed mindre CO2-utslipp.

DSG automatgir Caravelle

Velg automatgir for maksimal kjørekomfort

Med DSG 7-trinns dobbelclutchgirkasse får du helautomatiske, nesten umerkelige girskift uten avbrudd i trekkraften, noe som bidrar sterkt til den høye kjørekomforten. Du kan velge mellom normal- og sportsmodus. Caravelle tilbys også med et multifunksjonsratt med girhendler.

DCC adaptiv understellsregulering Caravelle

Få bedre kjøreegenskaper

Med adaptiv understellsregulering som ekstrautstyr kan du justere understellet som du vil med et enkelt tastetrykk for å oppnå bedre kjøreegenskaper. Velg mellom innstillingene NORMAL, COMFORT og SPORT.

4MOTION firehjulstrekk

Snø og fjell er ingen hindring for Caravelle

Som eneste bil i sin klasse kan Caravelle leveres med 4MOTION firehjulstrekk og DSG 7-trinns automatgir (ekstrautstyr). Denne kombinasjonen sørger for godt veigrep, solide kjøreegenskaper og sikker styring, selv under krevende kjøreforhold.

Caravelle kan også leveres med en mekanisk differensialsperre på bakakselen i kombinasjon med 4MOTION firehjulstrekk. Sperren betjenes via en knapp på dashbordet. Bakkebremsassistenten hjelper deg å kjøre kontrollert og sikkert ned bratte bakker ved å redusere motorens turtall og bremse bilen ved behov.

Tilfredsstiller de høyeste standarder

I Caravelle er løsningene både innovative og underholdende med det flotte infotainmentsystemet og enestående tilkoblingsmuligheter.

Radio- og navigasjonssystemer Caravelle

Innovativt og underholdende

Caravelle har et toppmoderne infotainment system med intuitiv betjening og enestående tilkoblingsmuligheter.

Mobile online-tjenester Caravelle

mobil

Alltid oppdatert

Takket være toppmoderne teknologi kan du ha full tilgang til internett i en Caravelle.

Elektronisk stemmeforsterker Caravelle

vw Volkswagen Caravelle personbil stemmeforsterker jenter i baksete med iphone og fotballtrøyer

God kommunikasjon er viktig

Den elektroniske stemmeforsterkningen gjør at du slipper å rope når du vil snakke med dem som sitter i passasjerrommet. Stemmesignalene dine fanges opp av håndfrimikronen, forsterkes og sendes ut gjennom høyttalerne bak i bilen.

Klimaanlegg Caravelle

Det er viktig med et godt inneklima

Det moderne klimaanlegget i Caravelle justerer raskt temperaturen tilpasset ditt behov, enten du vil ha det varmere eller ønsker å kjøle deg ned.

Climatronic klimaanlegg gjør det mulig å regulere temperaturen i tre soner og sikrer et behagelig klima for alle i bilen. Klimaanlegget registrerer utetemperaturen og solstrålenes intensitet og tilfører mer eller mindre kald luft etter behov. Automatisk omluftfunksjon med luftkvalitetssensor sørger for et behagelig inneklima.

Frontruteoppvarmingen gjør at du har god sikt forover selv i kaldt og fuktig vær. Systemet sikrer også hurtig fjerning av is på vinterstid.

Kupévarmer/luftvarmeren fungerer uavhengig av varme- og ventilasjonsanlegget og kan styres både fra det sentrale tidsuret i takkonsollen og eventuelt med en fjernkontroll. En vannbasert parkeringsvarmer kan også leveres som ekstrautstyr, men ikke i kombinasjon med luftvarmeren.

Assistentsystemer Caravelle

Caravelle har praktiske førerassistent- og sikkerhetssystemer som hjelper deg i alle situasjoner.

Forberedt på det meste
Sikkerhetssystemer.

I en Caravelle stiller du godt forberedt i de fleste situasjoner. De gode standard sikkerhetssystemene kan gripe inn i styringen av bilen, og reduserere sannsynligheten for ulykker på veien.

Hjelp i alle situasjoner
Førerassistentsystemer.

Intelligente førerassistentsystemer gjør kjøringen i en Caravelle meget komfortabelt, nettopp fordi de hjelper deg i ulike situasjoner som måtte oppstå på veiene.

Gjør parkeringen lettere
Parkeringsassistanse.

De smarte parkeringshjelpemidlene i Caravelle varsler deg om hindringer og gjør det lettere å manøvrere.

Både parkeringssensorer og ryggekamera er tilgjengelig som ekstrautstyr.

Optimal sikt på veien
Lykter.

Fra automatisk dimming av fjernlys til adaptive tåkelys – i en Caravelle er sikten god, uansett vær.