2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25

Norges mest populære varebil.

Caddy har vært Norges mest populære varebil i mange år. Det er mange årsaker til dette, en viktig grunn er at du får mye bil for pengene. Caddy er praktisk, fleksibel og allsidig - og kan leveres med 4MOTION firehjulstrekk, DSG automatgir og innovative førerassistent- og sikkerhetssystemer.

Fra

Fra

Hvorfor velge Caddy?

Smarte løsninger for bedre sikring av last.

Caddy har et lastevolum på inntil 3,7 m3 (4,7 m3 på Caddy Maxi), kan frakte 736 kg nyttelast og har seks surrekroker for best mulig sikring av last.

Drivstofføkonomiske motorer.

Motorene i Volkswagen Caddy er stillegående og økonomiske. Alle motorene leveres med BlueMotion Technology-pakke som standard og tilfredsstiller utslippsstandarden Euro 6.

En komfortabel arbeidsplass.

Volkswagen Caddy er utstyrt med klimaanlegg, varme i setene og ekstra kjørevarmer som standard. Dermed får både du og medarbeiderne dine en mer behagelig kjøretur.

For en mer komfortabel arbeidsplass.

Volkswagen Caddy kan utstyres med en rekke innovative førerassistentsystemer (ekstrautstyr). Disse analyserer kjøringen, slik at de kan gripe støttende inn ved behov. Dermed får både du og medarbeiderne dine en mer behagelig kjøretur.

Ønsker du mer informasjon?