2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Blå caddy personbil

Caddy personbil.

Den perfekte følgesvennen i hverdagen.

Caddy personbil kan tilpasses de fleste situasjoner. Den er like praktisk når to personer skal ut og handle, som når en familie på fem skal på ferie eller en ungeflokk på seks skal kjøres til barnebursdag. Dette gjør den til en helt spesiell bil – og en perfekt allrounder.

Fra

Fra

Funksjonell og fleksibel.

Volkswagen Caddy tilpasser seg nye utfordringer hver dag. Kupeen i Volkswagen Caddy rommer inntil syv svært behagelige seter, helt ny førerplass, passasjersete med nedfellbar seterygg, bred skyvedør og bakseter som kan slås ned, vippes forover og tas ut kan Caddy tilpasses stort sett all slags bruk.

Lavt drivstofforbruk, store krefter.

Caddy personbil har en ny generasjon motorer som er imponerende stillegående og økonomiske. Alle motorene leveres med BlueMotion Technology-pakke som standard, og alle tilfredsstiller utslippsstandarden Euro 6.

Komfortutstyr.

Volkswagen Caddy er en komfortabel bil du har lyst til å være i. Med moderne klimaanlegg, gode radio- og navigasjonssystemer og mobile online tjenester ligger alt til rette for en behagelig kjøretur.

Førerassistentsystemer.

De nye førerassistentsystemene får deg til å føle deg trygg og avslappet. Den nye Volkswagen Caddy kan utstyres med en rekke innovative førerassistentsystemer (ekstrautstyr). Disse analyserer kjøringen, slik at de kan gripe støttende inn ved behov. Dermed får både du og passasjerene en mer behagelig kjøretur.

Utstyrsversjoner.

 • Caddy Comfortline

  Komfort over hele linjen.

  Standardutstyret i Comfortline gjør det å kjøre bil til en enda bedre og mer behagelig opplevelse. Du ser det allerede på det utvendige designet, med sportslige lettmetallfelger, lakkerte påmonterte deler og sort takreling, og enda tydeligere blir det når du kommer inn i kupeen. Rattet, girkulen og håndbremsspaken er i skinn,
  midtarmlenet er justerbart, det er nedfellbare bord for passasjerene
  i andre seterad, og Composition Colour
  radiosystem sikrer underholdningen.

  Last ned faktaark
 • Caddy Highline

  Utviklet for å dekke selv de høyeste krav.

  Bli kjent med luksusversjonen av Caddy. Eksklusive lettmetallfelger, sølvfarget takreling og en lang rekke kromdetaljene
  vitner om kvalitet fra ende til annen. Også kupeen er fylt med standardutstyr av ypperste klasse, blant annet lys- og siktpakke, tretthetsregistrering og multifunksjonsratt i skinn med
  betjeningstaster for Composition Colour radiosystem.

  Last ned faktaark

Ønsker du mer informasjon?