2.7.59.9, 2018-10-09 10:11:18
Blå caddy personbil

Caddy Maxi.

Den perfekte følgesvennen i hverdagen.

Caddy Maxi kan tilpasses de fleste situasjoner. Den er like praktisk når to personer skal ut og handle, som når en familie på fem skal på ferie eller en ungeflokk på seks skal kjøres til barnebursdag. Dette gjør den til en helt spesiell bil – og en perfekt allrounder.

Funksjonell og fleksibel.

Caddy Maxi tilpasser seg nye utfordringer hver dag. Kupeen i Volkswagen Caddy rommer inntil syv svært behagelige seter, helt ny førerplass, passasjersete med nedfellbar seterygg, bred skyvedør og bakseter som kan slås ned, vippes forover og tas ut kan Caddy tilpasses stort sett all slags bruk og er den perfekte familiebilen.

 • 7 seter

  God plass til syv personer

  Caddy Maxi leveres med syv seter som standard og et bagasjeromsvolum på 530 l. Med de fleksible løsningene kan baksetene både slås ned og tas ut, samt andre seterad kan vippes forover ved behov. Du kan med andre ord tilpasse kupeen akkurat slik du ønsker.

 • 5 seter

  Fleksible løsninger for 5 personer

  Caddy Maxi byr på fleksible løsninger for hele familien. På de to ytre sitteplassene i baksetet er det ISOFIX-fester for barneseter. Om du trenger ekstra plass til bagasje kan du slå ned seteryggen på andre seterad og vippe setene forover, da får du et bagasjeromsvolum på 3 192 l.

 • 4 seter

  Den perfekte kombinasjonen

  Caddy Maxi kan også leveres med 4 sitteplasser. Da har du fortsatt plass til mye bagasje, samtidig som det er god plass til fire personer.

 • 3 seter

  3 sitteplasser

  Andre seterad er delt i forholdet 2/3 til 1/3. Dette gjør at du kan utnytte plassen på mange forskjellige måter.

 • 2 seter

  3370 l bagasjerom

  Som 2-seter har Caddy Maxi et bagasjeromsvolum på imponerende 3370 l. Slår du ned seteryggen på passasjersetet foran, blir det enda mer. Dette er ideelt når du har mye bagasje.

Lavt drivstofforbruk, store krefter.

Caddy personbil har en ny generasjon motorer som er imponerende stillegående og økonomiske. Alle motorene leveres med BlueMotion Technology-pakke som standard, og alle tilfredsstiller utslippsstandarden Euro 6.

Komfortutstyr.

Volkswagen Caddy er en komfortabel bil du har lyst til å være i. Med moderne klimaanlegg, gode radio- og navigasjonssystemer og mobile online tjenester ligger alt til rette for en behagelig kjøretur.

Førerassistentsystemer.

De nye førerassistentsystemene får deg til å føle deg trygg og avslappet. Den nye Volkswagen Caddy kan utstyres med en rekke innovative førerassistentsystemer (ekstrautstyr). Disse analyserer kjøringen, slik at de kan gripe støttende inn ved behov. Dermed får både du og passasjerene en mer behagelig kjøretur.

Utstyrsversjoner.

 • Caddy Maxi Comfortline

  7-seter og 340 l bagasjerom

  Med 7 seter som standard, 340 l bagasjerom og fleksible løsninger er dette bilen for hele familien.

  Last ned faktaark
 • Caddy Maxi Highline

  Luksusversjonen av Caddy Maxi

  Bli kjent med luksusversjonen av Caddy Maxi - utviklet for å tilfredsstille de høyeste krav.

  Last ned faktaark
 • Caddy Comfortline

  Komfort over hele linjen.

  Standardutstyret i Comfortline gjør det å kjøre bil til en enda bedre og mer behagelig opplevelse.

  Last ned faktaark
 • Caddy Highline

  Utviklet for å dekke selv de høyeste krav.

  Bli kjent med luksusversjonen av Caddy. Eksklusive lettmetallfelger, sølvfarget takreling og en lang rekke kromdetaljene
  vitner om kvalitet fra ende til annen.

  Last ned faktaark

Ønsker du mer informasjon?