2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25

Amarok er kåret til Årets pickup 2018!

Volkswagen Amarok har et maskulint design, en robust konstruksjon og massevis av krefter, med andre ord alt du forventer av en eksklusiv allrounder i premiumklassen. Fra kr 411.990,- eks. mva. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg.

Fra

Fra

Maksimal kjøreglede.

Amarok byr på kjørekomfort i toppklassen selv under ekstreme forhold. Det kan den fordi den har et perfekt avstemt understell og drivverk, kombinert med 4MOTION firehjulsdrift, som virkelig viser krefter når det trengs. I tillegg kommer offroad-ABS, som sørger for kortere bremselengde på løst underlag.

Kraftige V6-motorer.

Den kraftige 6-sylindrede turbodieselmotoren1 med et slagvolum på 3,0 liter har reserver i massevis, selv når den yter sitt ytterste. Avhengig av kjøresituasjonen kan boost-funksjonen dessuten øke ytelsen ytterligere fra 224 hk til 244 hk i en kort periode. Vi kan også tilby 3,0 liter TDI-dieselmotor (204 hk) med 500 Nm.

Den romsligste kupeen i klassen.

Kupeen er full av oppbevaringsmuligheter. Det er blant annet et oppbevaringsrom oppå instrumentpanelet, romslige oppbevaringsrom under forsetene og fire koppholdere.

Sikker og komfortabel kjøring.

Sikker i de fleste situasjoner! Volkswagen Amarok er den første pickupen med multikollisjonsbrems, 17-tommers bremseskiver i front og 16-tommers bremseskiver bak som standard. I tillegg bidrar tilhengerstabilisatoren til høyere kjøresikkerhet for de som kjører med hengere.

Utstyrsversjoner

Hva mener journalistene?

Ønsker du mer informasjon?