2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Volkswagen VW Amarok Aventura pickup

Amarok pickup.

Amarok pickup - premium kjøreglede!

Volkswagen Amarok er en pickup med maskulint design, en robust konstruksjon og massevis av krefter! Med andre ord - alt du forventer av en eksklusiv pickup i premiumklassen. Du får den som personbil varebil klasse 1 eller med grønne skilter. Priser fra kr 428.950,- eks. mva. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg.

Utstyrsversjoner

Kraftige V6-motorer.

Den kraftige 6-sylindrede turbodieselmotoren med et slagvolum på 3,0 liter har reserver i massevis, selv når den yter sitt ytterste. Nå kan du også bestille 258hk motor på utstyrsversjonene Aventura og Highline. Vi kan også tilby 3,0 liter TDI-dieselmotor (204 hk) med 500 Nm.

Maksimal kjøreglede.

Amarok byr på kjørekomfort i toppklassen selv under ekstreme forhold. Det kan den fordi den har et perfekt avstemt understell og drivverk, kombinert med 4MOTION firehjulsdrift, som virkelig viser krefter når det trengs. I tillegg kommer offroad-ABS, som sørger for kortere bremselengde på løst underlag.

Den romsligste kupeen i klassen.

Kupeen er full av oppbevaringsmuligheter. Det er blant annet et oppbevaringsrom oppå instrumentpanelet, romslige oppbevaringsrom under forsetene og fire koppholdere.

Sikker og komfortabel kjøring.

Sikker i de fleste situasjoner! Volkswagen Amarok er den første pickupen med multikollisjonsbrems, 17-tommers bremseskiver i front og 16-tommers bremseskiver bak som standard. I tillegg bidrar tilhengerstabilisatoren til høyere kjøresikkerhet for de som kjører med hengere.

Hva mener journalistene?

Ønsker du mer informasjon?