Nyhet! Caddy California mini camper

Camp - Sov - Spis - hvor du vil!

Si hei til den nye mini camperen Caddy California. Denne bilmodellen er i all hovedsak helt lik som den nye Caddy Maxi familibil, men har noen særegenskaper som gjør den til en liten og praktisk mini camper med 5 seter.

Caddy California byr blant annet på følgende utstyrsmuligheter: 
 • Seng med overnattingsmulighet
  Som standard leveres Caddy California med seng og oppbevaringsbagger. Soveplassen skaper du bakerst i bilen bak 2. seterad.
 • Uttrekkbart minikjøkken
  Mot et pristillegg kan du utstyre Caddy California med et uttrekkbart minikjøkken. Lag mat hvor du vil og når du vil på denne gasskomfyren.
 • Frittstående campingtelt
  Har du behov for ekstra sengeplasser kan du kjøpe et frittstående campingtelt spesielt tilpasset for Caddy California mot et pristillegg. Teltet kan enkelt kobles til bakdelen av campingbilen.
 • Lettmonterte gardiner
  Disse hindrer innsyn, og sollys fra å slippe inn samt skaper en koselig atmosfære på "soverommet".
 • Campingbord- og stoler
  Det medfølger et campingbord og 2 campingstoler som standard. Et eget oppbevaringsrom til dette finner du under sengen.
Spørsmål? Ta kontakt med din nærmeste Nyttekjøretøy-forhandler.
Bildet viser en ung kvinne som ligger i en bobilseng i Volkswagen Caddy California mini camper mens hun kikker ut av vinduet
Luksus! Du bestemmer selv hvilken utsikt du vil sovne og våkne opp til. Er det Himmeltindan i Lofoten hun skimter i det fjerne mon tro? Lag deg en skikkelig kosekrok og nyt friheten Caddy California mini camper byr på.
Bildet viser et uttrekkbart minikjøkken på Volkswagen Caddy California mini camper. På stekeplaten står en stekepanne med pannekake.
Utrekkbart minikjøkken gjør det enkelt å forberede måltider uansett hvor du befinner deg. Hva med pannekaker til frokost og kortreist fisk til middag?

Vilkår Volkswagen

 • Bilene avbildet på denne nettsiden kan avvike fra versjonene som leveres på det norske markedet. Bilene som er avbildet kan også være delvis utstyrt med ekstrautstyr som leveres mot pristillegg. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker vekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning og endelig pris på bilen. Prisene vist på nettsiden er veiledende levert Oslo inkludert leveringsomkostninger. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Det tas forbehold om feil i tekst, priser og bilder på nettsiden.

Oi sann! Nettleseren du bruker støttes ikke eller er utdatert

Vi kan ikke vise deg innholdet på denne nettsiden fordi din nettleser enten er utdatert eller ikke støttes. Nettsiden fungerer best med Firefox eller Google Chrome. Les mer og last ned Firefox nettleser her eller Google Chorme nettleser her.